Δήλωση Προσβασιμότητας


Ενημερώθηκε: Δεκέμβριος 2019.


Γενικός
Το mathainwpaizontas.gr προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες του είναι προσβάσιμες σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Το mathainwpaizontas.gr έχει επενδύσει σημαντικό όγκο πόρων για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός του θα είναι ευκολότερος στη χρήση και πιο προσιτός για άτομα με αναπηρίες, με την ισχυρή πεποίθηση ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Προσβασιμότητα στο Demo Espa & Amea Site
Το mathainwpaizontas.gr καθιστά διαθέσιμο το widget UserWay Accessibility Widget που τροφοδοτείται από ειδικό διακομιστή προσβασιμότητας. Το λογισμικό επιτρέπει στο mathainwpaizontas.gr να βελτιώσει τη συμμόρφωσή του με τις Οδηγίες Προσβασιμότητας στο Περιεχόμενο Ιστού (WCAG 2.1).

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας
Το μενού προσβασιμότητας mathainwpaizontas.gr μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στη γωνία της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να μεταφερθεί το μενού προσβασιμότητας στο σύνολό του.

Αποποίηση ευθυνών
το mathainwpaizontas.gr συνεχίζει τις προσπάθειές του να βελτιώνει συνεχώς την προσβασιμότητα του site και των υπηρεσιών του με την πεποίθηση ότι είναι η συλλογική μας ηθική υποχρέωση να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη, προσιτή και απρόσκοπτη χρήση και για όσους από εμάς με αναπηρίες.

Παρά τις προσπάθειές μας να καταστήσουμε πλήρως προσβάσιμες όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο του mathainwpaizontas.gr, κάποιο περιεχόμενο ίσως να μην έχει πλήρως προσαρμοστεί στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο να μην βρεθεί ή να προσδιοριστεί η καταλληλότερη τεχνολογική λύση.

Εδώ για σένα
Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο στο mathainwpaizontas.gr ή χρειάζεστε βοήθεια σε οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες όπως περιγράφεται λεπτομερώς παρακάτω και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Εάν θέλετε να αναφέρετε ένα ζήτημα προσβασιμότητας, έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών mathainwpaizontas.gr ως εξής:

Email: info@mathainwpaizontas.gr